Close
(0) Προϊόντα
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
  Filters
  Προτιμήσεις
  Αναζήτηση

  Smart Αυτοματισμοί-Security

  Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
  Ταξινόμηση ανά
  Εμφάνιση ανά σελίδα

  Xiaomi Mi Wireless Switch (YTC4040GL) (XIAYTC4040GL)

  Kωδικός ACI: XIAYTC4040GL
  EAN: 6934177710834
  Ο διακόπτης σε συνδυασμό με τις άλλες gateway συσκευές της Xiaomi θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε πιο αποτελεσματικά το έξυπνο σπίτι σας χάρη στην υψηλή ευαισθησία του. Η μικρή αυτή συσκευή είναι φορητή, μικρού μεγέθους και εύκολη στην εγκατάστασή της, μιας και απλά θα πρέπει να την κολλήσετε στον τοίχο του σαλονιού, της κουζίνας ή του υπνοδωματίου σας. Στη συνέχεια, κάντε προσθήκη του ασύρματου διακόπτη στο Mi Home. Είναι εύκολος στη χρήση του, καθώς διαθέτει ένα πλήκτρο για τον έλεγχό του, το οποίο υποστηρίζει 3 λειτουργίες: μονό πάτημα, διπλό πάτημα και πάτημα διαρκείας, το οποίο σημαίνει πως μπορείτε να ελέγξετε 3 ανεξάρτητες συσκευές.

  Xiaomi Mi Light Detection Sensor (YTC4043GL) (XIAYTC4043GL)

  Kωδικός ACI: XIAYTC4043GL
  EAN: 6934177710865
  Αισθητήρας που ανιχνεύει τις μεταβολές της έντασης του φωτός στο περιβάλλον και μέσω της σύνδεσης του στο Mi Home Hub ή στην gateway του Xiaomi Smart Sensor Set, επιτρέπει την δημιουργία σεναριών και αυτοματισμών για το έξυπνο σπίτι σας.

  Xiaomi Mi Windows and Door Sensor 2 White EU (BHR5154GL) (XIABHR5154GL)

  Kωδικός ACI: XIABHR5154GL
  EAN: 6971308401315
  Xiaomi Αισθητήρες Πόρτας/Παραθύρου

  Aqara Αισθητήρας Θραύσης Κρυστάλλων Μπαταρίας Vibration Zigbee Λευκό (DJT11LM) (AQADJT11LM)

  Kωδικός ACI: AQADJT11LM
  EAN: 0192784000113
  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον έξυπνο αισθητήρα δόνησης της Xiaomi Aqara για να ασφαλίσετε τα τιμαλφή και τα αντικείμενά σας. Ο αισθητήρας κραδασμών ανιχνεύει κραδασμούς και κινήσεις και μπορεί να στερεωθεί εύκολα σε επιφάνειες χρησιμοποιώντας την αυτοκόλλητη ταινία στο πίσω μέρος του προϊόντος. Για παράδειγμα, μπορείτε να συνδέσετε τον αισθητήρα κραδασμών σε πίνακες και αντικείμενα τέχνης, αλλά και σε συρτάρια και πόρτες ντουλαπιών, για να εγγραφείτε όταν ανοίγουν ή μετακινούνται. Όταν εντοπιστεί δόνηση ή κίνηση, ο αισθητήρας στέλνει μια ειδοποίηση στην εφαρμογή Aqara Home (για iOS ή Android ) ή στο Apple HomeKit. Ο αισθητήρας μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με το Athom Homey. Ο αισθητήρας λειτουργεί με μπαταρία με επιπλέον μεγάλη διάρκεια ζωής. διαρκεί πάνω από 2 χρόνια. Σημείωση: απαιτείται γέφυρα Zigbee ή Athom Homey για χρήση.

  Aqara Αισθητήρας Κίνησης PET Μπαταρίας με Εμβέλεια 7m Zigbee Λευκό (RTCGQ11LM) (AQARTCGQ11LM)

  Kωδικός ACI: AQARTCGQ11LM
  EAN: 6970504212503
  Με αυτόν τον έξυπνο ανιχνευτή κίνησης από την Xiaomi Aqara μπορείτε όχι μόνο να ασφαλίσετε το σπίτι σας, αλλά και να το αυτοματοποιήσετε περαιτέρω σε συνδυασμό με άλλες έξυπνες συσκευές. Ο ανιχνευτής κίνησης έχει ανίχνευση κίνησης 170° και μπορεί να τοποθετηθεί σχεδόν οπουδήποτε χάρη στο προσάρτημα κόλλας. Ο ανιχνευτής έχει δύο λειτουργίες: μια λειτουργία φωτός και μια λειτουργία συναγερμού. Η λειτουργία φωτός διασφαλίζει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ανιχνευτή κίνησης σε συνδυασμό με έξυπνες πηγές φωτισμού ή σε συνδυασμό με συνηθισμένους λαμπτήρες που είναι σε έξυπνο βύσμα ή συνδεδεμένοι σε έξυπνο διακόπτη. Όταν ο ανιχνευτής ανιχνεύσει μια κίνηση, ο φωτισμός θα ανάψει αυτόματα (και θα σβήσει ξανά). Η λειτουργία συναγερμού μπορεί να ρυθμιστεί έτσι ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Aqara Home (για iOS ή Android) ή μέσω του Apple HomeKit εάν ανιχνευτεί κίνηση ή (όταν ο ανιχνευτής είναι συνδεδεμένος σε διανομέα) για να ηχήσετε έναν ήχο συναγερμού. Είναι επίσης δυνατή η χρήση του ανιχνευτή κίνησης σε συνδυασμό με το Athom Homey. Ο ανιχνευτής κίνησης λειτουργεί σε μια παρεχόμενη μπαταρία. Αυτό διαρκεί για πάνω από 2 χρόνια. Σημείωση: απαιτείται γέφυρα Zigbee ή Athom Homey για χρήση.

  Xiaomi Mi Smart Home Hub (YTC4044GL) (XIAYTC4044GL)

  Kωδικός ACI: XIAYTC4044GL
  EAN: 6934177710872
  Τώρα μπορείτε να ελέγξετε όλες τις έξυπνες συσκευές του σπιτιού σας με το Xiaomi Mi Smart Home Hub.

  Google Nest Hub (2nd Gen) Smart Display 7" Chalk (GA01331-EU)

  Kωδικός ACI: GOOGA01331-EU
  EAN: 0193575009377
  Συμβατό με Google Home Συνδεσιμότητα: Wi-Fi & Bluetooth Αριθμός Ηχείων: 1.0

  FIBARO Dimmer 2 Recessed Z-Wave Plus Black (Max. 250W) (FGD-212) (FIBAFGD-212)

  Kωδικός ACI: FIBAFGD-212
  EAN: 5902020528524
  Αυτός ο ενσωματωμένος ροοστάτης FIBARO ταιριάζει πίσω από τον κανονικό διακόπτη φωτισμού και είναι κατάλληλος για να μειώνει τη φωτεινότητα των έξυπνων λαμπτήρων σας. Αυτό γίνεται μέσω μιας εφαρμογής στο smartphone σας, ώστε να μπορείτε, για παράδειγμα, να ανάβετε το φως με χαμηλό τρόπο. Ο ροοστάτης μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως παραδοσιακός ροοστάτης πίσω από έναν υπάρχοντα διακόπτη και σε αυτόν τον ρόλο είναι κατάλληλος τόσο για φωτισμό LED όσο και για φωτισμό αλογόνου. Ο ροοστάτης είναι εξοπλισμένος με σύστημα ομαλής εκκίνησης, που σημαίνει ότι ο ροοστάτης έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Το dimmer έχει επίσης αυτόματη βαθμονόμηση. Η ρύθμιση του ροοστάτη μόνοι σας δεν είναι απαραίτητη, αλλά είναι δυνατή. Επιπλέον, ο ροοστάτης είναι κατάλληλος για την απόκτηση εικόνας σχετικά με την κατανάλωση ενέργειας των συνδεδεμένων λαμπτήρων, επειδή μεταδίδει την κατανάλωση ρεύματος. Επιπλέον, παρέχει προστασία από υπερθέρμανση, υπερφόρτωση και βραχυκυκλώματα, ώστε να λαμβάνεται αμέσως ειδοποίηση εάν κάποιος από αυτούς τους κινδύνους γίνει πραγματικότητα. Το dimmer μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε συνδυασμό με έναν ελεγκτή Z-Wave, όπως τα ελεγκτές FIBARO Home Center. Ο ροοστάτης FIBARO 2 μπορεί να συνδεθεί με 2 ή 3 σύρματα. Ψάχνετε και για παλμικούς διακόπτες; Δείτε τα δημοφιλή μας μοντέλα διπλής κατεύθυνσης από τις μάρκες Busch Jaeger , Gira και Jung . Σημείωση: ένα Z-Wave hubis είναι απαραίτητο εάν θέλετε να επωφεληθείτε από έξυπνες λειτουργίες, τηλεχειριστήριο και περαιτέρω αυτοματισμό.

  FIBARO Motion Sensor Z-Wave Plus White (FGMS-001 ZW5) (FIBAFGMS-001 ZW5)

  Kωδικός ACI: FIBAFGMS-001ZW5
  EAN: 5902020528579
  Αυτός ο αισθητήρας της FIBARO έχει πολλές λειτουργίες που κάνουν το σπίτι σας πιο έξυπνο. Δεν είναι μόνο ανιχνευτής κίνησης, αλλά μετρά επίσης τη θερμοκρασία, το φως και τους κραδασμούς στο περιβάλλον. Ο αισθητήρας ανιχνεύει τα πάντα σε ακτίνα 7 μέτρων. Ως αποτέλεσμα, ο αισθητήρας κίνησης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορους σκοπούς, για παράδειγμα: - Ως αισθητήρας συναγερμού που σας προειδοποιεί όταν ανιχνεύεται κίνηση. - Ως διακόπτης φώτων που διασφαλίζει ότι οι λάμπες σβήνουν μετά από μια μεγάλη περίοδο σιωπής στο σπίτι ή ανάβουν όταν βραδιάζει έξω. - Για να ξεκινήσετε διαφορετικές σκηνές όταν ανιχνεύεται κίνηση. - Για παρακολούθηση της θερμοκρασίας σε ένα δωμάτιο. Ο αισθητήρας είναι εξοπλισμένος με ανίχνευση δολιοφθοράς και πρέπει να συνδεθεί με έναν ελεγκτή Z-Wave, όπως οι ελεγκτές Home Center της FIBARO. Απαιτείται επίσης μια ενσωματωμένη μονάδα ή έξυπνος διακόπτης, που μπορεί να διασφαλίσει ότι οι συσκευές ενεργοποιούνται όταν είναι απαραίτητο. Αυτό κάνει το σπίτι σας ακόμα πιο έξυπνο και διασφαλίζει ότι όλες οι συσκευές ανταποκρίνονται σε ό,τι συμβαίνει στο σπίτι. Σημείωση: Ένας διανομέας Z-Wave είναι απαραίτητος για χρήση.

  Google Nest Hub (2nd Gen) Smart Display 7" Charcoal (GA01892-EU)

  Kωδικός ACI: GOOGA01892-EU
  EAN: 0193575009360
  Συμβατό με Google Home Συνδεσιμότητα: Wi-Fi & Bluetooth Αριθμός Ηχείων: 1.0

  Google Nest Doorbell Snow (GA01318-DE)

  Kωδικός ACI: GOOGA01318-DE
  EAN: 0193575008585
  Ασύρματο κουδούνι πόρτας της Google με κάμερα για επίβλεψη της εισόδου σας. Διαθέτει Wi-Fi και μπορεί να συνεργαστεί με άλλες έξυπνες συσκευές μέσω της εφαρμογής Google Home.

  Google Nest Cam Indoor Outdoor IP Κάμερα Παρακολούθησης Wi-Fi 1080p Αδιάβροχη Μπαταρίας (GA01317-DE)

  Kωδικός ACI: GOOGA01317-DE
  EAN: 0193575008165
  Indoor Outdoor IP Κάμερα Παρακολούθησης Wi-Fi 1080p Αδιάβροχη Μπαταρίας

  Smart Αυτοματισμοί-Security

  Filter by:

  Clear All