Close
(0) Προϊόντα
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
  Filters
  Προτιμήσεις
  Αναζήτηση
  Κατασκευαστής: ZIPRO

  Μαγνητικό Ελλειπτικό Zipro Hulk RS (5304091) (ZIP5304091)

  Kωδικός ACI: ZIP5304091
  Part number: 5304091
  EAN: 5901793678115
  Το μαγνητικό ελλειπτικό Hulk RS, από την εταιρία Zipro, προσφέρει μια γενική προπόνηση ανάπτυξης που εμπλέκει τους μύες ολόκληρου του σώματος. Είναι ένα πολύ αποτελεσματικό εργαλείο για την οικοδόμηση της φυσικής κατάστασης, το αδυνάτισμα του σώματός σας και τη βελτίωση της γενικής φυσικής κατάστασης του σώματος.
  Προδιαγραφές προϊόντων
  Κατασκευαστής ZIPRO
  Είδος Ποδήλατο Γυμναστικής
  Μέτρηση Καρδιακών Σφυγμών Ναι
  Οθόνη Ενδείξεων Ναι
  Χρώμα Μαύρο

  Το μαγνητικό ελλειπτικό Hulk RS, από την εταιρία Zipro, προσφέρει μια γενική προπόνηση ανάπτυξης που εμπλέκει τους μύες ολόκληρου του σώματος. Είναι ένα πολύ αποτελεσματικό εργαλείο για την οικοδόμηση της φυσικής κατάστασης, το αδυνάτισμα του σώματός σας και τη βελτίωση της γενικής φυσικής κατάστασης του σώματος.

  Το ελλειπτικό Hulk RS, διαθέτει πίσω κίνηση και χρησιμοποιεί σύστημα μαγνητικής αντίστασης για ομαλή και αθόρυβη λειτουργία. Τα 8 επίπεδα της ρύθμισής του, επιτρέπουν την ακριβή προσαρμογή του επιπέδου φορτίου στο επίπεδο εκπαίδευσης και των ατομικών αναγκών του ασκούμενου. Η ισχυρή κατασκευή εξασφαλίζει σταθερότητα κατά τη διάρκεια της άσκησης και αντέχει υψηλή χωρητικότητα φορτίου έως 150 Kg. Οι μπροστινοί τροχοί μεταφοράς, σας επιτρέπουν να μετακινείτε το εύκολα κατά τη διάρκεια και μετά την προπόνηση. Τα πόδια που τοποθετούνται στον πίσω σταθεροποιητή επιτρέπουν την ακριβή ισοπέδωση.

  Η οθόνη LCD εμφανίζει τις παραμέτρους εκπαίδευσης. Σας λέει για τον χρόνο άσκησής σας, την απόσταση που διανύσατε, τη συνολική απόσταση, τις θερμίδες που κάψατε και την τρέχουσα ταχύτητά σας. Επιπλέον, εμφανίζει το ύψος παλμού που καταγράφεται από αισθητήρες αφής για τη μέτρηση του καρδιακού ρυθμού στο τιμόνι και διαθέτει λειτουργία παλμού.

  Η σάρωση (SCAN), παρουσιάζει όλα τα δεδομένα που μετρήθηκαν διαδοχικά - χάρη στη λειτουργία αυτή, εμφανίζονται πλήρεις πληροφορίες χωρίς να χρειάζεται να αφαιρέσετε τα χέρια σας από τις λαβές και να πατήσετε τα κουμπιά. Για να κρατήσει τις μπαταρίες περισσότερο, ο υπολογιστής απενεργοποιείται αυτόματα μετά από αρκετά λεπτά αδράνειας. Τα 3 κουμπιά κάνουν τη λειτουργία του υπολογιστή εύκολη και διαισθητική. Το ράφι για μια φορητή συσκευή σας επιτρέπει να έχετε ένα smartphone για να είστε συνδεδεμένοι συνεχώς και να μπορείτε να χρησιμοποιείτε εκπαιδευτικές εφαρμογές.

  Το Hulk RS διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε σε ένα ελλειπτικό Cross Trainer υψηλής ποιότητας. Ο ανανεωμένος σχεδιασμός του το κάνει να φαίνεται ακόμα πιο ελκυστικό και οι εργονομικές και τεχνικές παράμετροι του εγγυώνται μέγιστη άνεση και αποτελεσματικότητα της προπόνησης. Λόγω του συγκεκριμένου σχεδιασμού του, οι προπονήσεις είναι οι πιο ευέλικτες, επειδή επηρεάζουν τους μύες ολόκληρου του σώματος.

  Η ελλειπτική κίνηση που εκτελούν τα πόδια κατά τη διάρκεια της προπόνησης, σε συνδυασμό με ένα αποτελεσματικά σύστημα αντίστασης στην εργασία, σημαίνει ότι οι ασκήσεις στο ελλειπτικό δεν επιβαρύνουν τη σπονδυλική στήλη. Επιπλέον, χάρη στη χρήση κινητών λαβών, οι μύες που είναι υπεύθυνοι για τη σταθεροποίηση της σπονδυλικής στήλης, ειδικά το θωρακικό τμήμα, λειτουργούν.

  Η τακτική προπόνηση σε ένα ελλειπτικό Cross Trainer είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χάσετε βάρος και να κάψετε θερμίδες. Ακόμη και η ενίσχυση των μυών ολόκληρου του σώματος οδηγεί όχι μόνο σε μεγαλύτερη αντοχή, αλλά και σε ελαστικό δέρμα - χωρίς ραγάδες και κυτταρίτιδα.

  Χαρακτηριστικά:

  Εργονομική και σταθερή κατασκευή
  Σύστημα πέδησης: Μαγνητικό
  Χειροκίνητη ρύθμιση αντίστασης: 8 επίπεδα
  Βάρος τροχού σε αδράνεια: 8 Kg
  Αισθητήρες παλμού χειρός
  Ευρεία βάση ποδιών με αντιολισθητική επιφάνεια
  Κινητές λαβές καλυμμένες με αφρό υψηλής ποιότητας
  Αντιολισθητική επιφάνεια των ποδιών
  2 ρόδες στο μπροστινό μέρος
  Λειτουργία SCAN
  Μέτρηση χρόνου, ταχύτητας, απόστασης, θερμίδων
  Μέτρηση ODO
  Λειτουργία ρυθμού σφυγμού
  Αντίστροφη μέτρηση (χρόνος, απόσταση, θερμίδες)
  Συναγερμός μετά την υπέρβαση του καθορισμένου μέγιστου HR
  Πρότυπο υπολογιστή CE, EN-957-5
  Ισχύς: 2 x AAA (περιλαμβάνονται)
  Αυτόματη ενεργοποίηση / απενεργοποίηση: 4 λεπτά
  Θήκες για tablet & μπουκάλι νερού
  Απόσταση λαβής (εσωτερικό / εξωτερικό): 25/60 cm
  Μήκος βήματος: 25 cm
  Απόσταση βάσης ποδιών: 22 cm
  Ρύθμιση βάσης ποδιών: 3 θέσεις
  Μέγεθος βάσης ποδιών: 32 x 13 cm
  Διαστάσεις: 1330 x 680 x 1580 mm
  Βάρος: 38.8 Kg

  Προδιαγραφές προϊόντων
  Κατασκευαστής ZIPRO
  Είδος Ποδήλατο Γυμναστικής
  Μέτρηση Καρδιακών Σφυγμών Ναι
  Οθόνη Ενδείξεων Ναι
  Χρώμα Μαύρο